Saturday, February 27, 2010

mENjadI peMandu yG beRhemah

Posted by nurul aTiqah at 2:31 AM
ari ne aku bgun awl iaitu pkul 6 lebih..hehehe..
ari ne aku rase bersemangt untuk pergi ke sekolah memandu...well
al maklum la ari ne kan aku nk jadi pemandu yg berhemah..hahahaha
xpe la...pemandu yg berhemah kat jalan raye..wakakak
setelah siap2 ak pun bertolak la pegi ke sekolah memandu...
bile je ak sampoi kat sekolah memandu
tension2
ramai gilew org hari ne
aku dapat giliran no 39
mak ai
ak puas la menungu la tadi...
tapi tadi naseb baek kawan aku ad
aku borak la nga dy sampaii turn giliran aku..
adoi...lame gilew nk tgu gilliran aku ne...
berpeluh2 ak dibuatnye....
padahal tempat menunggu tu aircond ada 3..
all maklumm la aku skang ne tengah demam selsema..
kadang2 aku rase pans,kdg2 aku rse sejuk
berbalik kpd citew nk jadi pemandu berhemah
setelah sampai turn aku...
ak bersama cikguku pon masuk la dalam kereta
...
semasa ak duk dalam keta
aku telah di ajar oleh cikgu ku
ttg cara2 keselmatn seblm memandu kereta
fuhss
aku rase punye la skema nk mandu kete
adoi2
hahahah
tapi aku rase kelakar gak bila blajr sume ne
ye la
sume org tgk aku bila aku buat benda tu
fuhss
aku ne dah kontrol malu
wakakak
slpas itu
aku pon mula la membawa kereta
mula2 aku membawa kereta kat jalan raye
adoi2
yg ne susah la
sbb keselamtn ckgu berada ditgn aku..
..huhu
aku pon mula memandu dgn berhati2
kengkononnye aku mematuhi peraturan jalan raye..
tapi aku kena gak mematuhi undg2 jalan raye
ari ne aku bawak slow jer
biasa la
dak skema bawak keta
wakakak
fuh aku rase best la gak
bawak keta ne
selepas jalan raye aku pon buat la
kat litar dalam sek
yg ne ak x berapa suka la
coz ak kena pakar maen stereng
bak kate cikgu
otak kita kena pick up lau nk bawak keta ne
hahahah
btol x
tapi
amhamdulilah
ak dah bley bawak keta dalm lita
syukran
aku dah mula memahami la
nk wat parking tu..hihihihi
tapi x pe...kiranye aku ne
dah jadi
pemandu yg paling berhemah sekali
di malaysia
adoi2
sblom ak cakap yg karut mencarut ne...hahahah
baek aku blah dulu
nanti sekian kalinye la
aku akn mengupdate blogs aku ne
adoi2
heheheh...
byeyeye..byeyeye.byeyeye..
hahahahaha

0 comments on "mENjadI peMandu yG beRhemah"

Post a Comment

pEngIkut2 nUruL aTiqaH

Saturday, February 27, 2010

mENjadI peMandu yG beRhemah

ari ne aku bgun awl iaitu pkul 6 lebih..hehehe..
ari ne aku rase bersemangt untuk pergi ke sekolah memandu...well
al maklum la ari ne kan aku nk jadi pemandu yg berhemah..hahahaha
xpe la...pemandu yg berhemah kat jalan raye..wakakak
setelah siap2 ak pun bertolak la pegi ke sekolah memandu...
bile je ak sampoi kat sekolah memandu
tension2
ramai gilew org hari ne
aku dapat giliran no 39
mak ai
ak puas la menungu la tadi...
tapi tadi naseb baek kawan aku ad
aku borak la nga dy sampaii turn giliran aku..
adoi...lame gilew nk tgu gilliran aku ne...
berpeluh2 ak dibuatnye....
padahal tempat menunggu tu aircond ada 3..
all maklumm la aku skang ne tengah demam selsema..
kadang2 aku rase pans,kdg2 aku rse sejuk
berbalik kpd citew nk jadi pemandu berhemah
setelah sampai turn aku...
ak bersama cikguku pon masuk la dalam kereta
...
semasa ak duk dalam keta
aku telah di ajar oleh cikgu ku
ttg cara2 keselmatn seblm memandu kereta
fuhss
aku rase punye la skema nk mandu kete
adoi2
hahahah
tapi aku rase kelakar gak bila blajr sume ne
ye la
sume org tgk aku bila aku buat benda tu
fuhss
aku ne dah kontrol malu
wakakak
slpas itu
aku pon mula la membawa kereta
mula2 aku membawa kereta kat jalan raye
adoi2
yg ne susah la
sbb keselamtn ckgu berada ditgn aku..
..huhu
aku pon mula memandu dgn berhati2
kengkononnye aku mematuhi peraturan jalan raye..
tapi aku kena gak mematuhi undg2 jalan raye
ari ne aku bawak slow jer
biasa la
dak skema bawak keta
wakakak
fuh aku rase best la gak
bawak keta ne
selepas jalan raye aku pon buat la
kat litar dalam sek
yg ne ak x berapa suka la
coz ak kena pakar maen stereng
bak kate cikgu
otak kita kena pick up lau nk bawak keta ne
hahahah
btol x
tapi
amhamdulilah
ak dah bley bawak keta dalm lita
syukran
aku dah mula memahami la
nk wat parking tu..hihihihi
tapi x pe...kiranye aku ne
dah jadi
pemandu yg paling berhemah sekali
di malaysia
adoi2
sblom ak cakap yg karut mencarut ne...hahahah
baek aku blah dulu
nanti sekian kalinye la
aku akn mengupdate blogs aku ne
adoi2
heheheh...
byeyeye..byeyeye.byeyeye..
hahahahaha

0 comments:

 

...kIsaH hiDup aTiqah.... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery