Tuesday, April 13, 2010

koleksi KeTa faVereT aq

Posted by nurul aTiqah at 7:53 AM 0 comments










jenis-jenis cinta

Posted by nurul aTiqah at 7:10 AM 0 comments
cinta ada TIGA jenis:
  • CINTA DARIPADA SYAITAN
  • CINTA DARIPADA JIN
  • CINTA DARIPADA ALLAH

1.CINTA DARIPADA SYAITAN

berkenalan,berpegangan tangan,buat maksiat,mengandung,lalu bernikah

2.CINTA DARIPADA JIN

berkenalan,bertepuk sebelah tangan lalu dibomoh dan disihirkan sblah pihak smpai tunduk mengikut kemahuan lalu bernikah

3.CINTA DARIPADA ALLAH

cinta berputik.masuk meminang lalu bernikah

p/s+renung2 kan la cinta kita yg bagaimana....sebolehnye cinta daripada allah mendapat keberkatan..amin

Monday, April 5, 2010

frust...frust...n frustt

Posted by nurul aTiqah at 8:30 AM 0 comments
assalamualaikum....

sori la...dah lame aku x update blog ne....skng ne aku byk prob la..huhuhu...
ape la nseb aku ne..sbnrnye aku baru clash nga pakwe aku..sob2....aku rase sunyi
sgt2...tolong la aku....bntu la aku untuk mulakan kehidupan baru tanpa seorg pakwe...
xpe la...aku akn berusha untuk lupakn dy..

p/s...aku tgh frust skng ne..so xley nk update pnjg2 blog ne..huhuhuu...bye

Thursday, March 25, 2010

aku demam

Posted by nurul aTiqah at 8:12 PM 0 comments
aku mmg x larat nk bgn..dah bape hari aku x tgk komputer..aku tgah sakit2 ne...sori la,,nmpaknye len kali lah aku kena update blog..hehe..aku lau skit ne meracau2 cikit,,hehe....hahaha...

Saturday, February 27, 2010

mENjadI peMandu yG beRhemah

Posted by nurul aTiqah at 2:31 AM 0 comments
ari ne aku bgun awl iaitu pkul 6 lebih..hehehe..
ari ne aku rase bersemangt untuk pergi ke sekolah memandu...well
al maklum la ari ne kan aku nk jadi pemandu yg berhemah..hahahaha
xpe la...pemandu yg berhemah kat jalan raye..wakakak
setelah siap2 ak pun bertolak la pegi ke sekolah memandu...
bile je ak sampoi kat sekolah memandu
tension2
ramai gilew org hari ne
aku dapat giliran no 39
mak ai
ak puas la menungu la tadi...
tapi tadi naseb baek kawan aku ad
aku borak la nga dy sampaii turn giliran aku..
adoi...lame gilew nk tgu gilliran aku ne...
berpeluh2 ak dibuatnye....
padahal tempat menunggu tu aircond ada 3..
all maklumm la aku skang ne tengah demam selsema..
kadang2 aku rase pans,kdg2 aku rse sejuk
berbalik kpd citew nk jadi pemandu berhemah
setelah sampai turn aku...
ak bersama cikguku pon masuk la dalam kereta
...
semasa ak duk dalam keta
aku telah di ajar oleh cikgu ku
ttg cara2 keselmatn seblm memandu kereta
fuhss
aku rase punye la skema nk mandu kete
adoi2
hahahah
tapi aku rase kelakar gak bila blajr sume ne
ye la
sume org tgk aku bila aku buat benda tu
fuhss
aku ne dah kontrol malu
wakakak
slpas itu
aku pon mula la membawa kereta
mula2 aku membawa kereta kat jalan raye
adoi2
yg ne susah la
sbb keselamtn ckgu berada ditgn aku..
..huhu
aku pon mula memandu dgn berhati2
kengkononnye aku mematuhi peraturan jalan raye..
tapi aku kena gak mematuhi undg2 jalan raye
ari ne aku bawak slow jer
biasa la
dak skema bawak keta
wakakak
fuh aku rase best la gak
bawak keta ne
selepas jalan raye aku pon buat la
kat litar dalam sek
yg ne ak x berapa suka la
coz ak kena pakar maen stereng
bak kate cikgu
otak kita kena pick up lau nk bawak keta ne
hahahah
btol x
tapi
amhamdulilah
ak dah bley bawak keta dalm lita
syukran
aku dah mula memahami la
nk wat parking tu..hihihihi
tapi x pe...kiranye aku ne
dah jadi
pemandu yg paling berhemah sekali
di malaysia
adoi2
sblom ak cakap yg karut mencarut ne...hahahah
baek aku blah dulu
nanti sekian kalinye la
aku akn mengupdate blogs aku ne
adoi2
heheheh...
byeyeye..byeyeye.byeyeye..
hahahahaha

Friday, February 26, 2010

adoi2..ak disishkan oley kengkawn ak

Posted by nurul aTiqah at 7:29 AM 0 comments
aku :askum
kawan aku :wasalam
aku :ape khabar
kawan aku :bley ar
awk x col @@@@@
aku :entahla dy pon jarang contact sye
kawan aku :sbb awk xcontact dy
aku :mcm mane sye nk contact dy...dy layan sye dingin
adoi2..sye pon malu
kawn aku :ye la tu

adoi2..ne la fenomena kawan kena disisihkan kawan..aku rase sunyi sesangt skang ne..aku xde kawan rapat pon..agaknye xde sape nk kawan nga aku ne..adoi2..ape salah aku...aku jugak nk kawn yg baek2...macam mane ak nk bley ada kawn ramai ne...aku rase sedih sgt2 bila disisih kawn..ape la nasib aku ne..aku selalu antar msg kat dyorg...tapi dyorg x mau layan aku..aku rase sedih sgt2...aku x de kawn rapat...tapi kengkadang ak x percaye kan dyorg..adoi2..cm ne nk ada kawan rapat lau aku x caye kan dyorg...xpe la..pape pon aku kena cari kawan baek aku jugak..lau aku xde kawn nanti jadik katak duk bawah tempurung..x mo la aku..hahaha...nanti org ejek aku lak..wakakaka...nampak sgt x tau dunia kat luar ne..hehehe...pape pon...aku harap ada jugak nk kawn nga aku ne..hehehehe..lolll

greenday-21 guns+my favourite song

Posted by nurul aTiqah at 2:43 AM 0 comments
Do you know what's worth fighting for?
When it's not worth dying for?
Does it take your breath away
And you feel yourself suffocating?

Does the pain weigh out the pride?
And you look for a place to hide?
Did someone break your heart inside?
You're in ruins

One, 21 guns
Lay down your arms, give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky, you and I

When you're at the end of the road
And you lost all sense of control
And your thoughts have taken their toll
When your mind breaks the spirit of your soul

Your faith walks on broken glass
And the hangover doesn't pass
Nothing's ever built to last
You're in ruins

One, 21 guns
Lay down your arms, give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky, you and I

Did you try to live on your own
When you burned down the house and home?
Did you stand too close to the fire
Like a liar looking for forgiveness from a stone?

When it's time to live and let die
And you can't get another try
Something inside this heart has died
You're in ruins

One, 21 guns
Lay down your arms, give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky

One, 21 guns
Lay down your arms, give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky, you and I

pEngIkut2 nUruL aTiqaH

Tuesday, April 13, 2010

koleksi KeTa faVereT aq











jenis-jenis cinta

cinta ada TIGA jenis:

  • CINTA DARIPADA SYAITAN
  • CINTA DARIPADA JIN
  • CINTA DARIPADA ALLAH

1.CINTA DARIPADA SYAITAN

berkenalan,berpegangan tangan,buat maksiat,mengandung,lalu bernikah

2.CINTA DARIPADA JIN

berkenalan,bertepuk sebelah tangan lalu dibomoh dan disihirkan sblah pihak smpai tunduk mengikut kemahuan lalu bernikah

3.CINTA DARIPADA ALLAH

cinta berputik.masuk meminang lalu bernikah

p/s+renung2 kan la cinta kita yg bagaimana....sebolehnye cinta daripada allah mendapat keberkatan..amin

Monday, April 5, 2010

frust...frust...n frustt

assalamualaikum....

sori la...dah lame aku x update blog ne....skng ne aku byk prob la..huhuhu...
ape la nseb aku ne..sbnrnye aku baru clash nga pakwe aku..sob2....aku rase sunyi
sgt2...tolong la aku....bntu la aku untuk mulakan kehidupan baru tanpa seorg pakwe...
xpe la...aku akn berusha untuk lupakn dy..

p/s...aku tgh frust skng ne..so xley nk update pnjg2 blog ne..huhuhuu...bye

Thursday, March 25, 2010

aku demam

aku mmg x larat nk bgn..dah bape hari aku x tgk komputer..aku tgah sakit2 ne...sori la,,nmpaknye len kali lah aku kena update blog..hehe..aku lau skit ne meracau2 cikit,,hehe....hahaha...

Saturday, February 27, 2010

mENjadI peMandu yG beRhemah

ari ne aku bgun awl iaitu pkul 6 lebih..hehehe..
ari ne aku rase bersemangt untuk pergi ke sekolah memandu...well
al maklum la ari ne kan aku nk jadi pemandu yg berhemah..hahahaha
xpe la...pemandu yg berhemah kat jalan raye..wakakak
setelah siap2 ak pun bertolak la pegi ke sekolah memandu...
bile je ak sampoi kat sekolah memandu
tension2
ramai gilew org hari ne
aku dapat giliran no 39
mak ai
ak puas la menungu la tadi...
tapi tadi naseb baek kawan aku ad
aku borak la nga dy sampaii turn giliran aku..
adoi...lame gilew nk tgu gilliran aku ne...
berpeluh2 ak dibuatnye....
padahal tempat menunggu tu aircond ada 3..
all maklumm la aku skang ne tengah demam selsema..
kadang2 aku rase pans,kdg2 aku rse sejuk
berbalik kpd citew nk jadi pemandu berhemah
setelah sampai turn aku...
ak bersama cikguku pon masuk la dalam kereta
...
semasa ak duk dalam keta
aku telah di ajar oleh cikgu ku
ttg cara2 keselmatn seblm memandu kereta
fuhss
aku rase punye la skema nk mandu kete
adoi2
hahahah
tapi aku rase kelakar gak bila blajr sume ne
ye la
sume org tgk aku bila aku buat benda tu
fuhss
aku ne dah kontrol malu
wakakak
slpas itu
aku pon mula la membawa kereta
mula2 aku membawa kereta kat jalan raye
adoi2
yg ne susah la
sbb keselamtn ckgu berada ditgn aku..
..huhu
aku pon mula memandu dgn berhati2
kengkononnye aku mematuhi peraturan jalan raye..
tapi aku kena gak mematuhi undg2 jalan raye
ari ne aku bawak slow jer
biasa la
dak skema bawak keta
wakakak
fuh aku rase best la gak
bawak keta ne
selepas jalan raye aku pon buat la
kat litar dalam sek
yg ne ak x berapa suka la
coz ak kena pakar maen stereng
bak kate cikgu
otak kita kena pick up lau nk bawak keta ne
hahahah
btol x
tapi
amhamdulilah
ak dah bley bawak keta dalm lita
syukran
aku dah mula memahami la
nk wat parking tu..hihihihi
tapi x pe...kiranye aku ne
dah jadi
pemandu yg paling berhemah sekali
di malaysia
adoi2
sblom ak cakap yg karut mencarut ne...hahahah
baek aku blah dulu
nanti sekian kalinye la
aku akn mengupdate blogs aku ne
adoi2
heheheh...
byeyeye..byeyeye.byeyeye..
hahahahaha

Friday, February 26, 2010

adoi2..ak disishkan oley kengkawn ak

aku :askum
kawan aku :wasalam
aku :ape khabar
kawan aku :bley ar
awk x col @@@@@
aku :entahla dy pon jarang contact sye
kawan aku :sbb awk xcontact dy
aku :mcm mane sye nk contact dy...dy layan sye dingin
adoi2..sye pon malu
kawn aku :ye la tu

adoi2..ne la fenomena kawan kena disisihkan kawan..aku rase sunyi sesangt skang ne..aku xde kawan rapat pon..agaknye xde sape nk kawan nga aku ne..adoi2..ape salah aku...aku jugak nk kawn yg baek2...macam mane ak nk bley ada kawn ramai ne...aku rase sedih sgt2 bila disisih kawn..ape la nasib aku ne..aku selalu antar msg kat dyorg...tapi dyorg x mau layan aku..aku rase sedih sgt2...aku x de kawn rapat...tapi kengkadang ak x percaye kan dyorg..adoi2..cm ne nk ada kawan rapat lau aku x caye kan dyorg...xpe la..pape pon aku kena cari kawan baek aku jugak..lau aku xde kawn nanti jadik katak duk bawah tempurung..x mo la aku..hahaha...nanti org ejek aku lak..wakakaka...nampak sgt x tau dunia kat luar ne..hehehe...pape pon...aku harap ada jugak nk kawn nga aku ne..hehehehe..lolll

greenday-21 guns+my favourite song

Do you know what's worth fighting for?
When it's not worth dying for?
Does it take your breath away
And you feel yourself suffocating?

Does the pain weigh out the pride?
And you look for a place to hide?
Did someone break your heart inside?
You're in ruins

One, 21 guns
Lay down your arms, give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky, you and I

When you're at the end of the road
And you lost all sense of control
And your thoughts have taken their toll
When your mind breaks the spirit of your soul

Your faith walks on broken glass
And the hangover doesn't pass
Nothing's ever built to last
You're in ruins

One, 21 guns
Lay down your arms, give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky, you and I

Did you try to live on your own
When you burned down the house and home?
Did you stand too close to the fire
Like a liar looking for forgiveness from a stone?

When it's time to live and let die
And you can't get another try
Something inside this heart has died
You're in ruins

One, 21 guns
Lay down your arms, give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky

One, 21 guns
Lay down your arms, give up the fight
One, 21 guns
Throw up your arms into the sky, you and I

 

...kIsaH hiDup aTiqah.... Copyright 2009 Sweet Cupcake Designed by Ipiet Templates Sponsored by Blogger Template Gallery